Informatie

Mijn naam is Paul Lubbers en ik ben een enthousiaste fotograaf. Ik houd mij voornamelijk bezig met het fotograferen van mensen, gebouwen en producten. In 2009-2011 heb ik de vakopleiding voor fotograaf gevolgd. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld door het doen van veel leuke fotoshoots. Tegenwoordig ben ik in te huren voor diverse soorten fotografie. Of het nu gaat om een fotoshoot van uw zwangere buik, leuke foto’s met de familie of tedere foto’s van uw newborn baby, productfotografie, voedselfotografie, het is allemaal mogelijk in mijn studio.  Ook ben ik op locatie in te huren voor bruidsfotografie, architectuurfotografie of zakelijke reportages. Wilt u meer weten of een afspraak maken stuur mij dan een mail via het contactformulier.

Om mij verder te blijven ontwikkelen doe ik regelmatig test fotoshoots. Hiervoor ben ik regelmatig op zoek naar modellen met een mooie of bijzondere uitstraling. Meestal werk ik op basis van TFCD (Time For CD). Hierbij werken zowel het model als de fotograaf en eventueel visagiste gratis en het model en de visagiste krijgen hiervoor een aantal foto’s op CD-rom aangeleverd. Mocht je interesse hebben voor een leuke test fotoshoot neem dan contact op via het contactformulier. Ook visagistes kunnen zich melden met leuke ideeën om samen uit te werken. Voor mij staat tijdens een fotoshoot voorop dat we er met z’n allen een gezellige en leerzame tijd hebben, met voor een ieder mooie foto’s voor zijn of haar portfolio.

Ik ben ook te volgen op Facebook, Twitter, LinkeIn, 500px en Pinterest. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Klik hiervoor op het logo onder aan de pagina.